kapalı 2 yillik mezunu birinin 4 yillik okul bitirmesi durumunda derece ve kademesi ne olur ve nasil hesaplanir.

8 Eylül 2017 7- Zabıta ve İtfaiye Hizmetleri kategorisinde SEVMEH48 sordu
11 Ocak 2018 SEVMEH48 kapalı
İyi günler hocam Astsubaylıktan Zabıtaya geçiş yaptım. 28.02.2005 11/1 ile sınıf okulu, 30.08.2005'de 9/1 ile Görev atamam yapılıp göreve başladım.  Astsubayliktan 30.08.2014'de 7/3 ile istifa ettim 03.09.2015'de belediyeye 6/1 ile başladım şu an 4/1'deyim(Bir dik aldım ve birde lise hazirligim var). Hocam sorum; ben 28.06.2004 tarihinde 2 yıllık MYO mezun ve 24.08.2017 tarihindede 4 yıllık  AÖF bitirdim benim derece kadememde 4 yilligin ne etkisi olur? Birde 24.12.2004'ten 57 Sgk sigortam ve 1yil 9ay 1gunde 2 yillik okul borçlanmam var bunlarin bana derece kadememde, terfimde veya terfi tarihimde faydası ne olabilir? (9/1 ile astsubayliga 926 sayılı kanunun ilgili md.ile basladik) İnsan kaynaklarimiz bizi mevcut zabıtaları ile emsal olmamız gerektiğini söylüyor ki (derece kademe icin daha önce sgk genel müdürlüğünden görüş soruldu Askeri personel aynı haklarıyla devam edecek demişti bunuda bilgi için yazmak istedim) bundan dolayi bazi celiskiler ve sikintilar var belirttiğim bilgiler dogrultusunda derece kademem,sgk günüm ve borclanmamin terfimde veya nerde faydali olabileceğini  acik acik yazarsaniz cok memnun olurum şimdiden çok tşk ediyorum.
Kapatılma nedeni: Zamani bitti

18 Eylül 2017 S.YÜCEL cevapladı

657 sayılı DMK'nun 36'ncı maddesi hükmünü tetkik ediniz.