hocam vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim. Sorum ayrıntıdadır.

27 Mart 2018 7- Zabıta ve İtfaiye Hizmetleri kategorisinde ÖMER USLU sordu
Hocam merhaba;

03.07.2017 tarih ve 30113 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinin 4. maddesinin zz bendinde “Konut dışı kentsel çalışma alanı: Çevre sağlığı yönünden tehlike oluşturmayan imalathanelerin, patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı maddeler içermeyen depoların, toptan ticaret pazarlama ve depolama alanlarının, konaklama tesislerinin, lokantaların, halı saha, tenis kortu gibi açık spor tesisleri ve düğün salonunun yapılabileceği kentsel çalışma alanlarını ifade eder” tanımına göre, 14/07/2005 Tarih ve 9207 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin gayrisıhhi müesseseler listesini düzenleyen Ek-2 B)ikinci sınıf gayrısıhhi müesseseler listesinde yer alan oto bakım ve servis istasyonu faaliyet konulu işyerine, imar planlarında konut dışı kentsel çalışma alanı içerisinde kalması durumunda işyeri açma ve çalışma ruhsatı düzenleyebilir miyiz?

Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

27 Mart 2018 S.YÜCEL cevapladı

BU  PLATFORMDA: (İL, İLÇE VE BELDE ADLARI, SORU SORAN KİŞİLERİN GÖREV VE UNVANLARI BELİRTİLMEYEN ) SORULARA CEVAP VERİLMEMEKTE OLUP, SORU CEVAPLAMADA DA MİHDER DERGİSİ ABONELERİNE   ÖNCELİK TANINMAKTADIR. (ABONELİK İÇİN (0312  425 00 55) NUMARALI TELEFONDAN BİLGİ ALINIZ). MİHDER