kademe-derece hesaplamaları hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz.

2 Kasım 2018 4- Personel ve Yazı İşleri kategorisinde KERİM TUNA sordu

SAYIN HOCAM..TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ OTOMOTİV ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYDUM VE 2012 TARİHİNDE BELEDİYEDE EĞİTMEN (GİH) OLARAK SÖZLEŞMELİ İŞE BAŞLADIM...2013 TARİHİDE İSE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE KADRO VERDİ VE MEMUR OLDUM..BU SÜREÇTE SADECE 1,5 YIL SÖZLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞTIĞIM GÜN KADAR KADEME İLERLEMESİ YAPILDI .DAHA ÖNCEKİ ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARI DERECE,KADEMEYE SOKMADILAR GENEL İDARİ HİZMETLER OLDUĞUM İÇİN... AMA ŞU ANDA MAKİNA MÜHENJDİSLİĞİNİ BİTİRDİM VE ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVIYLA TEKNİK HİZMETLER SINIFINA GEÇTİM..DAHA ÖNCEKİ ÇALIŞMIŞLIĞIM(YANİ 2012 DEN ÖNCEKİ ÇALIŞTIKLARIM) KADEME DERECE HESABINA SOKULACAK MI BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.SAYGILARIMLA

2 Kasım 2018 S.YÜCEL cevapladı
.DAHA ÖNCEKİ ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARI DERECE,KADEMEYE SOKMADILAR ? yolundaki sorunuzdan kastınız nedir? Hangi hizmet ve çalışmalarınız değerlendirilmedi?