hocam bir sorum olacak soru detaydadır. ilginiz için teşekkür ederim.

6 Şubat 2020 7- Zabıta ve İtfaiye Hizmetleri kategorisinde kurt sordu
6 Şubat 2020 kurt düzenledi
kadro derecesi 3 olan ve maaş derecesi de 3/2'inde  olan zabıta memuruyum. şu anda özel hizmet tazminatım 54' ten verilmekte olup, 2015 yılındaki 29314 sayılı resmi gazete ile kadromuz 5'ten 3 dereceye kadar düşürülmüş olup, 2006/10344 sayılı kararla GİH sınıfında 1,2,3,4 dereceli kadrolarda görev yapanların özel hizmet tazminatı 55 olarak belirlenmiştir, ayrıca 2015 yılında çıkarılan toplu sözleşmede özel hizmet tazminatımıza 5 puan ilave edilmiştir. şu anda özel hizmet tazminatım puanım kaç olması gerekir.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından çıkarılan 23 ağustos 2015 tarih ve 29454 sayılı resmi gazetede yayınlanan 2016-2017 yıllarını kapsayan 3. dönem toplu sözleşmenin yerel yönetimler hizmet konulu içeren 4. bölüm 5. maddede zabıta ve itfaiye personeline ( II-III sayılı cetvellerde bulunan) 5 puan ilave edileceği hükümü

6 Şubat 2020 S.YÜCEL cevapladı
6 Şubat 2020 kurt seçti

En İyi Cevap

Hangi Toplu İş Sözleşmesinin kaçıncı maddesinde yazmaktadır. ??Tarihi ve sayısı nedir?