SORUM DETAYDADIR. VERECEĞİNİZ CEVAP İÇİN TEŞEKKUR EDERİM...........

19 Şubat 2020 7- Zabıta ve İtfaiye Hizmetleri kategorisinde guneyyurtbelediyesi sordu
PLAYSTATİON (PLESTEYŞIN) OYUN ALETLERİ, BLARDO MASASI, LANGIRT OYUN MASASI, MASA TENİSİ AYNI İŞ YERİNDE BULUNABİLİR Mİ? AYNI İŞ YERİ İÇERİSİNDE BULUNURSA UMUMA AÇIK İSTİRAHAT VE EĞLENCE YERİ SINIFINA GÖRE Mİ RUHSATLANDIRACAĞIZ? TEŞEKKUR EERİM.

19 Şubat 2020 S.YÜCEL cevapladı

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 3/g bendinde "" ) Umuma açık istirahat ve eğlence yeri: Kişilerin tek tek veya toplu olarak eğlenmesi, dinlenmesi veya konaklaması için açılan otel, motel, pansiyon, kamping ve benzeri konaklama yerleri; gazino, pavyon, meyhane, bar, birahane, içkili lokanta, taverna ve benzeri içkili yerler; sinema, kahvehane ve kıraathaneler; kumar ve kazanç kastı olmamak şartıyla adı ne olursa olsun bilgi ve maharet artırıcı veya zeka geliştirici nitelikteki elektronik oyun alet ve makinelerinin, video ve televizyon oyunlarının içerisinde bulunduğu elektronik oyun yerleri; internet kafeler, lunaparklar, sirkler ve benzeri yerleri," şeklinde tanımlanmıştır.