soracağım soruya şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkürler hocam

İlgili sorular

1 cevap 152 gösterim
1 cevap 141 gösterim
1 cevap 100 gösterim
1 cevap 127 gösterim
5 Haziran 2021 9- Diğer kategorisinde Manucipality sordu

6 Haziran 2021 C.Özyardımcı cevapladı

Değerli okuyucumuz,

4 yılılık fakülte mezunu olan ve 15 yıl memuriyeti bulunan belediye başan yardımcısının altıay bu görevi tamamladıktan sonra, , Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan 2/7/2020 tarihli ve 31173 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe konulan Belediye Ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik’in 19 uncu madde hükümlerine uygun olarak belediyenizde münhal bulunan müdürlük kadrosuna atanabileceği düşünülmektedir..