Ekonomist Kadrosundaki Memurun Görevde Yükselme Ünvan Değişikliği Hk.

11 Ekim 4- Personel ve Yazı İşleri kategorisinde MELİH sordu
11 Ekim MELİH düzenledi
Hocam İyi Günler,

Ekonomist Kadrosunda bulunan Memur, Müdürlük için Görevde Yükselme ve Ünvan değişikliği için aranan şartları nedir ? Kaç Yıl çalışmış olması gerekir ? Birde hocam, Belediyede taşeron olarak ve belediye şirketine bağlı olarak çalışmaya başlanılan süre ve sözleşmeli memur olarak çalışılan süre hesaplamaya dahil edilir mi ? Belediyede taşeron olarak çalışmaya başlama tarihi 18.04.2014, Belediye Şirket personeli olarak çalışmaya başlanılan tarih 01.04.2018, Sözleşmeli memur olarak çalışmaya başlanılan tarih 15.01.2020, memur olarak çalışmaya başlanılan süre 14.03.2023. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

5 gün önce C.Özyardımcı cevapladı

Sayın abonemiz,

Ekonomist kadrosunda memur olarak belediyenizde çalışan kişinin Belediye Bağlı Kuruluşlar ve Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme Yönetmeliğinin  5 inci ve  7 nci maddede yazılı koşulları taşıması kaydıyla Görevde Yükselme Yönetmelik sınavına katılmak suretiyle sınavda başarılı olması durumunda müdür kadrosuna atanabileceği görüşündeyiz.